info@mebeli-katrandjiev.com

ЗА НАС

Ние сме Мебели Катранджиев

Фирмата започва своята самостоятелна дейност през 2001 година. Специализирани сме в проектиране и изработване на кухни, трапезарии, спални, детски, антрета и обзавеждане за магазини. Фирмата е член на Камарата на занаятчиите, а управителят притежава Майсторскo свидетелство по занаята “изработване на мебели”.

Наши партньори са водещите вносители на висококачествени консумативи и материали за мебелното производство. Производствената база е оборудвана с високо-технологични немски машини. Съчетанието на квалифициран екип с дългогодишен опит и съвременни технологии в областта на мебелостроенето гарантират високото качество на нашите продукти и ефективност в производствения процес. Изпълняваме поръчки на територията на цялата страна с гаранция на изработените от нас мебели от 2 години. А доброто качество е съчетано с разумни цени.

Сред нашите клиенти са Нотариална кантора “В.Майсторов” гр. Девня, верига магазини за мъжка и дамска мода “Крис” , хотел “Атлас” Зл. пясъци- барово обзавеждане, комплекс “Бялата лагуна” гр. Каварна – хотелски апартаменти, вила Марциана с. Падина, както и стотици доволни семейства.